1123 lagun korrika (bideoak)

urgazi 1456153462931 Urgazi Triatloi Taldea | 2009-03-28 00:00

Azkoiti-Azpeiti maratoi erdia 1123 lagunek amaitu dute gaur, Diego Garciaren omenezko Azkoiti-Azpeiti maratoi erdia, 65 emakumek eta 1058 gizonek. Hunkigarria, hitz horrekin definituko nuke gaurko lasterketa. Hotz zegoen arratsaldeko lauretan azkoitian, baina giroa beroa zen. 10 urritu atera dira lehenengo, hori da hori adorea! Ondoren atera gara korrikalariak. Azkoiti-Azpeiti maratoi erdia Lasterketa oso azkar joan da, eta hala nesketan nola mutiletan podiumekoek denbora ikaragarriak egin dituzte, baina hala ere, errekorrik lortu gabe: lasterketa William Cheborrek irabazi du (1:01:06) eta nesketan Yesenia Centeno izan da azkarrena (1:10:09), sailkapen nagusian gainera 15. postua lortu du.