28 elgoibartar, hotzaren aurka

urgazi 1456153462931 Urgazi Triatloi Taldea | 2007-12-16 00:00

Atzoko hotzak ez zituen korrikalariak kikildu eta urteroko azken korrikaldi handia arrakastatsua izan zen erabat. Gasteizko maratoi erdian (21.097 m) 2562 lagunek hartu zuten parte. Lasterketa Roberto Ruizek irabazi zuen (1:08:36) eta nesketan Nerea Amilibia izan da azkarrena (1:11:07). Elgoibartik 28 izan dira aurtengoan, emakumezko bat tartean. Jose Antonio Ruiz izan da azkarrena (1:18:05).

274 Jon Revert 1:23:59

(Oharra: ikusten duzuenez, helmugan sartzen joan diren postuekin egin dute sailkapena, ez chipak markaturiko denbora errealarekin. Ondorioz, berez ibilbidea azkarrago egin duten zenbait geroago ageri dira sailkapenean)